Paintball (1 time)

DET ER IKKE MULIGT AT BOOKE TIDER TIL INDENDØRS PAINTBALL.
KONTAKT OS FOR YDERLIG INFO PÅ TLF 22846035

Paintballpakker er inklusiv:
· Nyvasket dragt, handsker og maske
· Paintballgevær
· Instruktør
· Privat indendørs paintballbane

Et setup kan være to hold, som kæmper om et flag. Du får udleveret gevær, markør, kugler (lavet af et sukkerstof), dragt, visir og handsker. Hvis der er behov for det, kan kuglerne tilkøbes på stedet. Herefter er det heltemod og taktik, som afgør, hvem der vinder! Som spillet skrider frem stiger spændingen, adrenalinen og pulsen kommer op. Banen har forskellige forhindringer og gemmesteder.

Paintball føles som et meget realistisk spil, da du mærker, når du bliver ramt. For at sikre den optimale morskab opfordrer vi til at reglerne overholdes. Det er afstandskrav, at man er fredet, når hånden rækkes i vejret. Undgå skud mod ansigtet (selvom der SKAL bæres visir), samt de andre ting instruktøren orienterer jer om.

 

Priser

Mandag til torsdag
199 kr pr. person inklusiv 100 kugler.
Minimum 4 personer.

Fredag til søndag
275 kr pr person inklusiv 200 kugler.
Minimum 6 personer.

Der kan godt bookes til en gruppe på under 6 pers. Men vær opmærksom på at der betales for min. 6 personer fredag til søndag.

Køb af ekstra kugler:
Solgte/udleverede kugler tages ikke retur
100 kugler: 75 kr.
300 kugler: 200 kr.
500 kugler: 300 kr.
2000 kugler: 1000 kr.

Ifølge dansk lovgivning skal man være fyldt minimum 16 år for at spille Paintball.Det kræver dog at der medbringes en skrifteligt accept fra enten forældre/værge, derudover skal der fremvises gyldigt billede-ID i form af Pas. Vi godtager kun fysiske Pas eller Pas på telefonen, man kan altså ikke nøjes med et billede af sit Pas. Er du 18 eller derover, så giver du den bare gas! – Men husk, vi kan altid kræve at se gyldigt billede-ID i form af enten ovenstående muligheder for Pas eller kørekort.

Alders grændse er som udgangspunkt 18 år, men man skal være fyldt 16 år for at spille painball. Er du under 18 år skal du medbringe underskrevet forældretilladelse (download her, print og medbring til eventet)