Escape Rooms (1 time)

DET ER IKKE MULIGT AT BOOKE TIDER TIL ESCAPE ROOMS.
KONTAKT OS FOR YDERLIG INFO PÅ TLF 22846035

Som ordet antyder, et “værelse I skal slippe ud fra” på 60 min! Undervejs skal I løse forskellige gåder, som udløser koder, der får jer videre mod udgangen. Med teamwork, logisk tankegang, ro og koncentration slippe I ud. Det hold som slipper hurtigst ud af rummet har vundet. Der vil undervejs kunne gives et link fra en instruktør, hvis I sidder fast, det koster dog på tidsregnskabet. Anbefales max 6 personer rum.

Rum oversigt

2 Verdenskrig:
Vi mistænker en mand for at være tysk spion. Vi har i endnu ikke fundet personen, dokumention om lokationen må være her et sted ! Hjælp os med at finde dokumentet.

Fabrik cafe:
Her skal i bryde ind i caféen, for at finde nøglen til kasseapparatet, der er mange udfordringer undervejs med hængelåse og koder, i har 60 min til at komme ud før kriminalassistent Jensen arresterer jer.

Leif Mortensens lejlighed:
Leif Mortensen er afgået ved døden, og har efterladt sig en formue som han har gemt i sin lejlighed, se om i kan finde pengene, i har 60 min. Inden lejligheden bliver reet ned.

Slagteriet:
Slagtermesteren har begået nogle mord, og ligende er blevet identificeret, men slagtermesteren har taget notesbogen, hvor i alt information stod, kan i finde notesbogen så vi kan få slagtermesteren buret inde.

Prison break:
En fange er undsluppet ved hjælp af en hjemmelavet nøgle, den nøgle har han gemt, i har 60 min til at find nøglen til friheden eller i må blive her i evighed.

Chuncky room:
Chucky har forlat sit værelse, eller har han…… Kan i løse alle gåderne han har efterladt sig, så i kan komme ud før han kommer tilbage. I har 60 min før han kommer tilbage….. Tør I ????

 

Priser

Mandag til torsdag
199 kr pr. person
Minimum 4 personer (minimums pris: 796 kr.)

Fredag til søndag
199 kr pr. person
Minimum 6 personer (minimums pris: 1194 kr. )

Der kan godt bookes til en gruppe på under 4 personer. Men vær opmærksom på at der betales for min. 4 personer mandag til torsdag og min. 6 personer fredag til søndag.