Beer pong (1 time)

Beer Pong (også kendt som “Beirut”) er et drukspil, hvor det gælder om at kaste en bordtennisbold tværs over Beer Pong bordet og ned i en af modstanderens kopper med øl. Spillet består af to modstandere (eller to dystene hold), med op til 10 plastikkopper i hver sin ende – opstillet i en bestemt trekantformation.

Hvert hold skiftes til at forsøge at kaste bolden ned i en af modstanderens krus – og hvis man rammer, skal modstanderen drikke koppens indhold og fjerne den fra bordet. Det hold der først får elimineret alle modstanderens krus fra bordet har vundet.

Sådan spiller du Beer Pong:
Der spilles i hold af to mod to. Kopperne opstilles i trekantformation som vist på de fleste Beer Pong Borde.

Du kan også spille Flip cup:

Flip Cup er en form for druk-stafetløb, som kræver to hold af 1 – 8 personer. Spillet går ganske enkelt ud på, at hvert hold hurtigst får drukket sin øl og “flippet” sit krus (én pr. holddeltager) – og det hele udføres i en form for stafetløb.Flipcup er sindssygt sjovt, og kan spilles som “stand alone” spil, eller som pause-spil imellem Beer Pong turneringer.

Sådan spiller du Flip Cup:
Det er vigtigt med det korrekte Flip Cup udstyr – dvs. Flip Cup krus og Flip Cup bord. Der skal bruges lige så mange krus/kopper, som der er deltagere – og helst de originale amerikanske røde krus.

Husk at medbringe drikkevarer.

Priser

Mandag til søndag
50 kr. pr. person.