Beer pong hat (1 time)

Beer Pong Hat – Alle mod én!

Beer pong hatten er en let og hurtig måde at spille beer pong på, dog uden brug af bord. Spillet er simpelt og går ud på, at alle deltagere må kaste én bold mod den person, der har hatten på. Rammes der i en kop, skal personen med hatten drikke indholdet. Når alle har kastet én bold, går hatten videre til næste deltager. Sådan fortsættes der indtil hatten er tom!

Er I mange deltagere kan der aftales, at hatten fyldes op igen. Kasteafstanden til beer pong hatten bør aftales på forhånd, således at det er samme afstand der kastes fra, hver gang hatten går videre til næste deltager.

Der kan spilles med, at personen med hatten må bevæge sig – men spildes der øl, så koster det en straf. Derudover får personen med stor sandsynlighed øllet ned over sig, hvilket de fleste gerne vil undgå!

Alternativ spillemåde – Én mod én eller hold mod hold!

Samme fremgangsmåde kan bruges, således at hatten efter hver runde går på tur til næste deltager på holdet. På den måde cirkulere hatten, indtil det ene hold har vundet. Det tabende hold drikker selvfølgelig indholdet af det vindendes holds hat.

Husk at medbringe drikkevarer.

Priser

Mandag til søndag
50 kr. pr. person.